Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Захарова разби Виталий Кличко на страницата си във Фейсбук

 Представителят на руското външно министерство Мария Захарова нанесе страхотен словесен отговор на Кличко на своята страница във Facebook коментирайки неговото необичайното изявление на кмета на Киев, Виталий Кличко на интервюто си за "Ал Джазира".

 "Вие още не сте започнали да говорите, че интервюто Виталий Кличко за "Ал-Джазира" - това е неправилен превод?" - Написа Захаров като допълва коментара се с откъс от интервюто:

 Мехди Хасан (журналист от телевизионния канал "Ал Джазира»): Американските вестници, не само руски отбелязаха, че на машини батальон "Азов" и други подобни групировки е изобразена свастика. Това не е ли вярно?

 Виталий Кличко (кмет на Киев): Аз не виждам свастика и аз разговорям с хората. Ние защитаваме нашата територия, ние се защитаваме нашата страна.

 Мехди Хасан (журналист от телевизия Al Jazeera): А какво да кажете за нарушаването на човешките права? Какво Вие ще кажеш за "Амнести интернешънъл"?

 Виталий Кличко (кмет на Киев): Ние се защитава страната ни.

 Мехди Хасан (журналист от телевизия Al Jazeera): Какво ще кажете за изтезанията, отвличанията, страданията на цивилното население?

 Виталий Кличко (кмет на Киев): Моля, аз не знам от къде Бие вземате тази информация!

 Мехди Хасан (журналист от телевизия Al Jazeera): Това е от «Амнести интернешънъл». Вие чували ли сте за тази организация?

 Виталий Кличко (кмет на Киев): Извинете аз съм от Украйна.

 Е, да си кмет не е като да участваш в боксов мач или да гледаш спортни канали. Явно и украинците като нас избират известните и якичките във властта, а не умни и политически грамотни. Захарова успя със няколко думи да го победи безкомпромисно в словесен бой.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-02-29 23:17:27 преди: 2 години / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 2072 прегледа
Новини:  Запитан от водещият на телевизионния канал Al Jazeera на многобройните нарушения на ВСУ в Донбас зафиксирани от международни организации, кметът на Киев Виталий Кличко даде отговор. В който обясни, че не разполага с информация, защото той живее в Украйна.  Киевският кмет Виталий Кличко в интервюто си за Ал Джазира не успя да коментира обвиненията на международни организации за многобройни наруше ... още
На: 2016-10-14 07:08:58 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 777 прегледа
Новини: Кметът на Киев Виталий Кличко, за пореден път изуми обществеността. Този път, той предложи за зимата да се подготвят улиците на столицата на Украйна за зимния период по немски почин. По време на предаване на украинска телевизия той изстреля в ефир завидните си математически познания: За Кличко се оказало, че 13 плюс 3 е равно на 15. Изразявайки благодарност към Германия отнсоно помощта, кметът н ... още
На: 2016-06-13 19:31:25 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 454 прегледа
Видео: Виталий Кличко винаги успява да намери точните думи за нещата около себе си. Един от култовите боксьори в света и настоящ кмет на Киев се появи в Лил за мача Украйна - Германия, част от европейското първенство 2016. Думите му са изказани по време на интервю проведено точно преди да хване полета за прословутия мач. Той продължава с думите, че Германия не е чужда страна за него и затова обикновено ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X