Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Защо някои се правят на Хитлер, а други - на пилоти? Кеворкян ги навря, където слъне не огрява!

Кеворк Кеворкян не спира с периодичните си статии, които засягат най-актуалните теми. В последната порция мъдрост, той говори за последните хитлеристки скандали в нашето правителство и за ужасния инцидент с пилота по време на учение. Харесва ми как отбелязва и заковава горещите точки и акценти. Точно както стреличката на дартс се заковава в тройно двайсет. 

Това е важният въпрос. Но го замитат с евтини заяждания: Бойко разкарал единия веселяк, който се лигави като Хитлер - а пък президентът Радев още се усуквал за другия. Защо ги правят тия маймунджулуци? Бил свестни момчета? Колко свестни са – щом се кандилкат като пийнали абитуриенти?

И можеш ли да повериш каквото и да е на подобни гащници – за власт да не говорим? То е ясно, че дори кучето си не можеш да им оставиш, докато отидеш в тоалетната - както има един лаф.

***

Да не търсим прекалено сложни обяснения за тази разкопчана веселост, за тази инфантилна еуфоричност. Те просто са израз на Слободията, наложена от Великото Преправяне – най-отличителният знак на Уличницата/Преход.

***

Вчера се случи трагедията с хеликоптера. Един вицеадмирал обаче каза – доколкото говореше на български - че това, всъщност, не било трагедия, понеже не загинали и тримата пилоти. И веднага започнаха да се преправят – сега пък на пилоти.

Каракачанов тръгна да дава съвети на Радев – и той. В последното си интервю пред Би Ти Ви и Плевнелиев се напъна да се преправи на специалист в авиационните дела. Още по-рано пък колхозникът Ненчев се снимаше с пилотска униформа и дори веднъж го повозиха с изтребител. Готово - и той е пилот.

Нищо добро не ни чака с толкова преправени пилоти

***

И нищо няма да научим за падналия хеликоптер. Преправят се – и не чуват, когато им казват, че пилотите ни нямат достатъчно летателни часове. Правилно не чуват – понеже им го казва пилотът Радев.

***

Наскоро „Сиела“ издаде забележителната книга на Хенри Пикер „Хитлер без цензура“. Да задължат ония двамата недодялани клонинги да я научат наизуст. Може и друго: облечени като Фюрера, да дадат по 100 часа поправителен труд на столичния булевард „Витоша“. Бакшишите остават за тях. Сетне да ги върнат на работа при премиера и президента.

***

А защо, всъщност, не се преправят на Сталин? 

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-03-24 15:20:02 преди: 3 месеца / 8 гласа / 27 точки / 1 коментара / 37497 прегледа
Политика: Реджеп Ердоган поиска среща с Румен Радев след няколко дни, когато той ще дойде в България. Генералът навря на 2 стотинки както него, така и Бойко Борисов, който се представя като президент от време на време. Румен Радев ги постави на място с писмото, с което отговаря на Ердоган: „Споделям изразеното от Вас желание да проведем лична среща в близко бъдеще. В тази връзка, предлагам тя да с ... още
На: 2018-01-14 17:03:10 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2063 прегледа
Видео: Искам да ви покажа една видео компилация на луди руски пилоти, които извършват някои от най-грандиозните и рискови въздушни маневри – кобра, ниско прелитане и какво ли още не. Това са едни от на умелите пилоти професионалисти в света. Ще видите разнообразие от различни руски изтребители – СУ-24, СУ-25, СУ-27, СУ-30, СУ-33, СУ-34, СУ-35, дори новия СУ-57 ПАК ФА. Определено говорим з ... още
На: 2016-12-04 11:12:27 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1711 прегледа
Новини: След неудачният военнен преврат в Турция, Военновъздушните сили на страната преживяват сериозен колапс. След преврата стотици квалифицирани пилоти бяха принудени да напуснат авиацията. И в настоящия момент турската авиация преживява дефицит на летателен персонал. Тя има проблем от недостиг на пилоти за провеждане на ежедневните полети на военните самолети и изтребители принуди ръководството да се ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X