Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Свят

ZDF нарече бомбардировката в Сирия «безрасъдно решение взето в състояние на афект»

Решението на президента на САЩ Доналд Тръмп да бомбардира Сирия е глупаво и прибързано, заявява заместник-главният редактор на немската телевизия ZDF - Елмар Тевесен.

Според Тевес, главата на Белия дом е добре да вземе пример от своя предшественик - Барак Обама, който вземаше рационални решения и не е допускал "безразсъдни символични действия вследствие на ефект".

Президентът Доналд Тръмп почти всеки ден нарушава едно от основните правила на своя предшественик Барак Обама: "Не прави нищо глупаво!", пише заместник-главният редактор на немската телевизия ZDF - Елмар Тевесен.

Бившият ръководител на Белия дом винаги се е опитвал да намери най-разумното решение, което да не е свързано с емоции, обяснява авторът.

"Който прави това, който се движи из целия свят с опасни и големи ракети е склонен да вижда за решение във всеки един проблем само оръжие", пише авторът.

Ето защо е необходим кураж, за да не се прибягва до тяхното използване по всяко време, защото ставаш предсказуем и се знае, какво се очаква от вас.

Администрацията на Обама преглеждаше всичко с дългосрочна перспектива макар, че отчасти този подход дори и несъзнателно допринесе за разрастването на "Ислямска държава", признава Тевесен.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-09-30 17:37:06 преди: 2 години / 2 гласа / 6 точки / 0 коментара / 6608 прегледа
Свят: Появиха се първите моменти от бомбардировката на руските самолети в Сирия. Виждат се огромни кълба от дим, разрушени сгради, бягащи хора. Очакваме официална информация колко джихадисти са поразени от Въздушните сили на Русия. Ударите са концентрирани в областта Хама. Вижда се мощта на руската военна техника. Никой не трябва да се бъзика с тях! ... още
На: 2015-11-30 20:35:35 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2465 прегледа
Новини: Турция изпраща до сирийската граница повече от хиляда бронирани превозни средства, включително танкове Leopard 2A4, артилерийски системи, бронирана пехота, инженерни и бронирани коли разминиране. Съобщава се за преразпределяне до границите на Сирия на общо около една четвърт от всички сили на 1-ва армия. Целта на атаката може да е военно въздушната база "Хмеймим" в която е разположена руската ави ... още
На: 2018-04-17 19:14:19 преди: 3 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 45 прегледа
Политика: по повод решението и да не влизат в КЕВР... БСП винаги са казвали, че това е много важен орган, НО Няма решение на парламентарната група по темата Няма Пленум по темата Няма решение на Изпълнителното бюро по темата ИЗВОД - решението е взето ЕДНОЛИЧНО от Нинова!! ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X