Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео Туризъм Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Новини

Жена на терорист разказва за реда в ИДИЛ: ако твоя мъж е убит просто те омъжват за друг! ВИДЕО!

Бойците на ИДИЛ се опитват да отстояват своята «столица» в Сирия — Рака, в която вече няколко дни се водят ожесточени боеве. Именно, там те се опитват са създадат плацдарм за разпространение на «халифата», установявайки своите порядки.

Сред тях има и жени, които са пленени от терористите или по желание са там.

По материал на RT след проведено интервю с някои от тези жени - те разказват за тормоза и насилието, с което се сблъскват в «Ислямска държава».

Мнозина от тях са чужденки, които са отвлечени от терористите и са под техен контрол, правили много опити да се върнат по родните си места.

По техни думи те са законни съпруги на екстремистите, а не секс-джихадистки, както разпространяват някои медии.

«Никакви секс-джихад. Всичко е законно: отивате в кметството и се омъжвате. Ако твоя мъж е убит, просто се омъжваш за друг чрез съгласието на неговите роднини и пред свидетели», разказва пред RT момиче с името Хадиджа.

Както заявява младата жена, тя е нямала избор и само да се опита да се върне в Тунис веднага ще я убият.

Хадиджа също признава, че освен законните жени, терористите имат и секс-робини, които ги купуват, разменят или подаряват един на друг, като терористите имат особен интерес към езидките.

«Законната му съпруга и другата жена живеят отделно. Той живее с тях по ред — един ден с едната, на другия ден с другата», споделя младата жена. 

Повече за живота на жените в ИДИЛ може да научите в прикачения видеоматерил на RT.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 16413 прегледа
Публикувано на: 2017-07-17 08:44:59
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Жена на терорист разказва за реда в ИДИЛ: ако твоя мъж е убит просто те омъжват
На: 2017-07-16 08:22:10 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 11384 прегледа
Жена, която е омъжена за терорист от ИДИЛ разказва за расценките на «живата плът» и чудовищните условия, в които им се налага да живеят, раждат и отглеждат децата си. Даже към собственното си семейство терористите проявяват безпределна жестокост, която принуждава жените да извършват рисковани опити за бягство. За съпрузите под знака на терора вижте повече в материала на RT. ... още
На: 2015-09-07 19:52:12 преди: 2 години / 4 гласа / 14 точки / 0 коментара / 3289 прегледа
Жена се запали жива, само и само да не се омъжи омъжи за джихадист от групировката ИДИЛ. Изродът участвал в убийството на нейния съпруг. Той я поискал за жена, но на нея не и преминало през ума да приеме. Тя отрязала косата си, разменила я за малко безнин, поляла се с него и драснала клечката. Жената оставя двете си деца сирачета.   ... още
На: 2017-06-27 10:44:13 преди: 8 месеца / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 2964 прегледа
Телевизионният канал CNN публикува видео, заснето вътре в сирийската «столица ИДИЛ» Рака. На кадрите е запечатено всекидневието на мирните граждани живущи в града, който отдавно се намира под контрола на «ИДИЛ». Мирните жители живеят в страх и се подчиняват на жестоки закони установени от лидерите на ИДИЛ. Някои от тях се опитват да организират граждански протести, които се отказват да плащат да ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0