Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Жена на терорист разказва за реда в ИДИЛ: ако твоя мъж е убит просто те омъжват за друг! ВИДЕО!

Бойците на ИДИЛ се опитват да отстояват своята «столица» в Сирия — Рака, в която вече няколко дни се водят ожесточени боеве. Именно, там те се опитват са създадат плацдарм за разпространение на «халифата», установявайки своите порядки.

Сред тях има и жени, които са пленени от терористите или по желание са там.

По материал на RT след проведено интервю с някои от тези жени - те разказват за тормоза и насилието, с което се сблъскват в «Ислямска държава».

Мнозина от тях са чужденки, които са отвлечени от терористите и са под техен контрол, правили много опити да се върнат по родните си места.

По техни думи те са законни съпруги на екстремистите, а не секс-джихадистки, както разпространяват някои медии.

«Никакви секс-джихад. Всичко е законно: отивате в кметството и се омъжвате. Ако твоя мъж е убит, просто се омъжваш за друг чрез съгласието на неговите роднини и пред свидетели», разказва пред RT момиче с името Хадиджа.

Както заявява младата жена, тя е нямала избор и само да се опита да се върне в Тунис веднага ще я убият.

Хадиджа също признава, че освен законните жени, терористите имат и секс-робини, които ги купуват, разменят или подаряват един на друг, като терористите имат особен интерес към езидките.

«Законната му съпруга и другата жена живеят отделно. Той живее с тях по ред — един ден с едната, на другия ден с другата», споделя младата жена. 

Повече за живота на жените в ИДИЛ може да научите в прикачения видеоматерил на RT.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-07-16 08:22:10 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 11631 прегледа
Новини: Жена, която е омъжена за терорист от ИДИЛ разказва за расценките на «живата плът» и чудовищните условия, в които им се налага да живеят, раждат и отглеждат децата си. Даже към собственното си семейство терористите проявяват безпределна жестокост, която принуждава жените да извършват рисковани опити за бягство. За съпрузите под знака на терора вижте повече в материала на RT. ... още
На: 2015-09-07 19:52:12 преди: 3 години / 5 гласа / 15 точки / 0 коментара / 3344 прегледа
Новини: Жена се запали жива, само и само да не се омъжи омъжи за джихадист от групировката ИДИЛ. Изродът участвал в убийството на нейния съпруг. Той я поискал за жена, но на нея не и преминало през ума да приеме. Тя отрязала косата си, разменила я за малко безнин, поляла се с него и драснала клечката. Жената оставя двете си деца сирачета.   ... още
На: 2017-06-27 10:44:13 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 2996 прегледа
Новини: Телевизионният канал CNN публикува видео, заснето вътре в сирийската «столица ИДИЛ» Рака. На кадрите е запечатено всекидневието на мирните граждани живущи в града, който отдавно се намира под контрола на «ИДИЛ». Мирните жители живеят в страх и се подчиняват на жестоки закони установени от лидерите на ИДИЛ. Някои от тях се опитват да организират граждански протести, които се отказват да плащат да ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X