Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / За жената

Жената е виновна на 100% при нежелана бременност!

Здравейте,искам да споделя мнението си по един много важен въпрос за по-младите жени. Както виждате, самото заглавие на темата подсказва за какво става на въпрос.

Колко пъти вече ми се е случвало да науча,че млади момичета забременяват точно когато не трябва. Срещу моя апартамент живееше младо семейство с 15 годишна дъщеря. По едно време младото момиче започна да напълнява (виждах я всеки ден) и аз будалата си мислех,че това се дължи на хормоналните промени в тийнеджърското й тяло.

Един ден я попитах дали спортува в у-ще или извън него. Казах и,че сега е времето да създаде добри навици за физическа активност за през целия й живот за добро здраве на тялото.

Тя ми каза,че не може да спортува,защото е бременна. Онемях! С родителите й не сме говорили преди това, но скоро след тази новина баща й ми сподели бременността на дъщеря си. Даже ми каза,че вече са уредили с неговия брат той да осинови детето.

Приятелка на моя приятелка, имаше дъщеря в гимназията. Майката на момичето и моята приятелка бяха заети един ден и помолиха мен, аз да я прибера от училище. Изпълних молбата на майката. Когато взех момичето от у-ще и по пътя към жилището тя (момичето) се оплакваше с изкривена гримаса на лицето си как някои момчета искали да я целунат.

Попитах я не ли се е целувала до сега,а тя ми отговори пак с намръщено лице-"НЕ,тези неща ме отвращават".

Момичето беше последна година в гимназията. Есента отиде да учи в друг град. Към края на първата учебна година в другия град от майка й разбрах,че дъщеря й е родила. Как са се развили събитията след това,не исках и да зная.

На мое много близко семейство от Варна,дъщеря им също роди преди да е завършила гимназия и с това си разби много хубаво бъдеще-вече беше играла в един българо-руски филм. Беше красиво момиче и ако не беше забременяла сигурно щяхте да я гледате в някои български филми. Майка й беше учителка.

Ами тук в "истински истории" в Розали колко пъти вече четеме за забременели млади жени (не само тийнейджърки) от приятеля си,когато бременност не са планували. Ами тези млади жени,които забременяват от женен мъж!!!!Не мислят ли преди това за последствията!?Уж говорим,че в 21-ви век жените са образовани,интелигентни са,та даже в почти всичко са равни на мъжете. А защо не познават собствената си детеродна анатомия и как да се предпазват от нежелана бременност.

Не ли си знаят менструалния цикъл,че има дни в които бременността е почти сигурна, ако не се вземат предпазни мерки:презерватив,противозачатъчни,или направо отказ от с*кс в "опсните дни".Толкова ли е трудно в такива "опасни дни"жените да кажат НЕ на с*кса!

Много случаи за такива нежелани бременности зная,а предполагам и вие също,за да потвърдят правотата на мнението ми. Мъжът може да иска,но ако жената не иска нищо няма да стане.

Една уважавана от мен коментаторка съвсем наскоро каза,че за нежеланата бременност 50% е виновен и мъжа,защото той премахвал презерватива без жената да разбере това. На тия приказки направо се смях.

Чудя се на такава жена,като си я отваряла краката къде е гледала или перде ли е имала на очите,че не вижда или не усеща какво влиза в нея.

Колкото и да мисля по този въпрос,стигам до едно заключение ,че "жената е виновна 100% за нежелана бременност. Това е нейно задължение да се предпази от забременяване (когато това не е желано) по всякакъв възможен начин,дори с отказ от с*кс,защото в противен случай последствията са само за нея./rozali.com

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 988 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-10-21 13:11:16 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 647 прегледа
Новини: Трансджендър жена от щата Уайоминг в САЩ бе призната за виновна и скоро ще бъде осъдена за изнасилване на 10-годишно момиченце в баня. Мишел Мартинез, чието трансджендър име е Мигел, е призната за виновна за сексуалните гаври с малолетно дете от първа и втора степен. Може да получи до 70 години затвор. Мишел била много близка със семейство, което има малко момиченце. Жената поканила детето в бан ... още
На: 2016-09-14 08:57:40 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1875 прегледа
Клюки: Емилия, която от скоро е бременна има нов проблем. Фолкпевицата очаква своето второ дете само след няколко дни, но изглежда самотна. Причината е че Коко Динев го е ударил на живот пише HotArena. Емилия се грижи сама за своя син Иван, докато нейната половинка се е отдал на забавления. Бдителни граждани на Сандански забелязват много често фолпевицата да развежда първото си дете по парковете и гради ... още
На: 2016-08-11 08:51:36 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2138 прегледа
Клюки: Галена е бременна със своето второ дете. Това фолк-певицата съобщи собственоръчно в софицалните мрежи. Галена публикува снимка на тест за бременност, на който ясно се вижда щастливата новина. Под фотото певицата е добавила "Когато животът наистина има смисъл". Естествено под снимката веднага заваляха поздрави към Галена. Нейните приятели и честитиха и пожелаваха лека бременност. Фолк-певицата веч ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X