Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Жертви на учителя педофил от Дулово: Караше ни да сядаме в него, буташе с пръст където не трябва и..

Това на снимката е Илиян Василев от Дулово - учител педофил. Съдът в Силистра реши да свали присъдата му от 12 на 6 години, а той пак е недоволен - ИМАЛО СМЕКЧАВАЩИ ВИНАТА ОБСТОЯТЕЛСТВА!

От Монитор съобщават, че Апелативният съд във Варна ще се произнесе до 30 дни. Прокуратурата иска поне 10 години присъда. Историята лъсна през 2015 година, когато класната и възпитателката на 4 "б" клас отишли при директора на училище "Васил Левски" в Дулово Копринджийска.

Разказали за странни действия на старши възпитателя Илиян Василев спрямо техни ученички. Били в шок. Василев бил и музикант/озвучител. Давал частни уроци по музика и пеене в дома си. По време на тези уроци опипвал децата и ги целувал по устата.

Ежегодно подписвал декларации, че не дава частни уроци срещу заплащане. Това не му попречило да събере група от ученички с родители в чужбина, които да "обучава".

„Отначало той като сядахме до него все искаше да го доближаваме и да няма разстояние. После започна да ни кара да сядаме в него и да го прегръщаме. Аз тъкмо вече излизах от стаята и тогава господинът ме хвана през краката, там, където е дупето, стисна ме силно, мен много ме заболя и извиках. Той ме буташе с пръст където не трябва. Обърнах се към него и му казах, че това не ми харесва, и много се уплаших. Заболя ме много“, разказва момиченце, което по това време е било на 10 години.

Ето и разказът на още едно дете:

„Нали аз като свиря, той се мести със стола си леко и ме докосва по гърба с цяла ръка. Компютърът се намира отстрани на пианото, като казваше елате при мене, за да виждате по-точно, и така ни опипваше“ – казва детето, след което хваща с цяла разпъната длан дупе*о на полицейската инспекторка и го мачка с пръсти, за да покаже какво точно е правил господинът.

Защитата твърди, че децата сами го провокирали с интимни разговори след урок по "Човек и природа" - там обаче такива неща няма. Спирам до тук, защото е много гнусно. Да се надяваме, че ще получи справедлива присъда, за тази изродска проява!

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 14411 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-10-27 16:48:10 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1358 прегледа
Новини: Възпитател на 54 от училище Христо Ботев в Дулово ще се изправи пред съда. Той е извършил блудства с цели 6 малолетни момичета. Разпространявал е и порнография с непълнолетни чрез социалните мрежи. Може да го опишем като сериен педофил, който в периода от ноември 2014 до април 2015 е извършвал блудства в дома си. Викал децата, за да им дава уроци по пеене. Някои деца се опитали да се откажат от ... още
На: 2016-03-18 19:23:45 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 495 прегледа
Новини: Бежанците блокирани в лагера в гръцкото село Идомени, решиха да вземат закона в свои ръце, след като мигрант от лагера им бе заподозрян в сексуално насилие на малко момиченце на 7 години. Бежанците от лагера задържаха мъж в бежов пуловер и камуфлажни панталони и го предадоха на властите, за да разследват обвиненията. Виновникът не е докоснат с пръст, а само е завлечен и предаден там, където трябв ... още
На: 2015-12-17 09:50:55 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1515 прегледа
Забавно:  След премиерата на новата серия от Star Wars: The Force Awakens. Учителя Йода реши да увеличи почитателите на космическата сага като привлече и котките. Неговите опити да обучи котките за джадаи можете да видите на видеото.  Според него котките не са от старателните ученици, но притежават силата. Тяхната сила била в това да са пълни непукисти. Според котките великият учител твърде много се вживя ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X