Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Знаете ли как да си избирате парфюми?

Много хора са на мнение, че избора на парфюми е изключително личен и дори интимен момент. Много по-лесно е човек сам за себе си да избере парфюми, отколкото за някои друг. Това е съвсем нормално, тъй като всеки човек знае какво харесва и какви аромати предпочита, докато ако избирате парфюми за подарък в повечето случай се стреля на сляпо и вероятността да изберете парфюми, които другия човек ще хареса, е 50 на 50.

В случай, че искате да разнообразите малко колекцията си от парфюми трябва да знаете някои неща докато търсите новия си уникален аромат. Ето и няколко полезни съвета при избора на нови аромати:

Запомнете, че аромата на един и същи парфюм ухае по-различен начин при всеки човек. Защо е така? Ами защото уханието се променя в следствие на химичното взаимодействие между парфюма и кожата.
Ако нямате предварително набелязани марки или аромати, тогава направете малко проучване в интернет или направо в парфюмерийния магазин. Добре е да прави това сутринта, когато обонянието ви е най-необременено и запомнете, че не трябва да пробвате прекалено много парфюми върху кожата ви, ограничете се до 3-4. След третия парфюм вече всички аромати ще ви се струват еднакви. За това преди пръскайте от парфюмите първо върху тест ленти и едва след това върху кожата ви.
Задължително, преди да закупите каквито и да е мъжки или дамски парфюми, тествайте ги върху кожата, защото така ще разберете какъв е истинския му аромат.
Винаги имайте едно на ум, че ако кожата ви е прекалено чувствителна има вероятност да се получи алергични реакции, под формата на респираторни симптоми или кожен обрив. Обърнете внимание на основните съставки на ароматите, които евентуално биха ви създали неудобства и се старайте да ги избягвате в бъдеще.
Попитайте за малки мостри, които можете да вземете в къщи и да продавате колко време се задържа даден аромат върху кожата ви.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2013-12-08 15:32:32 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 679 прегледа
Технологии: Парфюми и козметика са двете неща, които всеки човек трябва да притежава независимо от социалният си статус. Първоначално те са били използвани само от висшата класа и са имали статут на луксозен аксесоар, но в наши дни са достъпни за всеки. В модерното общество използването на парфюми и аромати се превърна в практика, която може да различи един човек от друг, а също така да покаже и техните ... още
На: 2013-12-05 13:59:22 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 997 прегледа
Лайфстайл: Изборът на най-добрият мъжки парфюм може да бъде доста трудоемък процес, особено ако не знаете какъв е основният му аромат. Когато избирате парфюми най-често срещаната грешка е да пръснете на китката си и да помиришете. Тогава усещате само връхните нотки, които продължават да се усещат само около 20 минути, а след това аромата на парфюми се променя и вие не знаете дали наистина този парфюм е същия ... още
На: 2013-12-05 14:43:04 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1405 прегледа
Лайфстайл: През студените и мрачни зимни дни, много жени залагат на силни и чувствени парфюми , които да им напомнят за топлите летни дни. Зимата е идеалния сезон, когато дамите могат да се насладят на по-тежките аромати, които въпреки неблагоприятните атмосферни условия, запазват интензивността на уханието си през целия ден, без да бъдат прекалено натрапчиви. Подходящите аромати за зимните парфюми биха бил ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X