Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Лайфстайл

Знаете ли как да си избирате парфюми?

Много хора са на мнение, че избора на парфюми е изключително личен и дори интимен момент. Много по-лесно е човек сам за себе си да избере парфюми, отколкото за някои друг. Това е съвсем нормално, тъй като всеки човек знае какво харесва и какви аромати предпочита, докато ако избирате парфюми за подарък в повечето случай се стреля на сляпо и вероятността да изберете парфюми, които другия човек ще хареса, е 50 на 50.

В случай, че искате да разнообразите малко колекцията си от парфюми трябва да знаете някои неща докато търсите новия си уникален аромат. Ето и няколко полезни съвета при избора на нови аромати:

Запомнете, че аромата на един и същи парфюм ухае по-различен начин при всеки човек. Защо е така? Ами защото уханието се променя в следствие на химичното взаимодействие между парфюма и кожата.
Ако нямате предварително набелязани марки или аромати, тогава направете малко проучване в интернет или направо в парфюмерийния магазин. Добре е да прави това сутринта, когато обонянието ви е най-необременено и запомнете, че не трябва да пробвате прекалено много парфюми върху кожата ви, ограничете се до 3-4. След третия парфюм вече всички аромати ще ви се струват еднакви. За това преди пръскайте от парфюмите първо върху тест ленти и едва след това върху кожата ви.
Задължително, преди да закупите каквито и да е мъжки или дамски парфюми, тествайте ги върху кожата, защото така ще разберете какъв е истинския му аромат.
Винаги имайте едно на ум, че ако кожата ви е прекалено чувствителна има вероятност да се получи алергични реакции, под формата на респираторни симптоми или кожен обрив. Обърнете внимание на основните съставки на ароматите, които евентуално биха ви създали неудобства и се старайте да ги избягвате в бъдеще.
Попитайте за малки мостри, които можете да вземете в къщи и да продавате колко време се задържа даден аромат върху кожата ви.

Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 1912 прегледа
Публикувано на: 2013-12-03 16:18:08
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Знаете ли как да си избирате парфюми?
На: 2013-12-08 15:32:32 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 679 прегледа
Парфюми и козметика са двете неща, които всеки човек трябва да притежава независимо от социалният си статус. Първоначално те са били използвани само от висшата класа и са имали статут на луксозен аксесоар, но в наши дни са достъпни за всеки. В модерното общество използването на парфюми и аромати се превърна в практика, която може да различи един човек от друг, а също така да покаже и техните ... още
На: 2013-12-05 13:59:22 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 996 прегледа
Изборът на най-добрият мъжки парфюм може да бъде доста трудоемък процес, особено ако не знаете какъв е основният му аромат. Когато избирате парфюми най-често срещаната грешка е да пръснете на китката си и да помиришете. Тогава усещате само връхните нотки, които продължават да се усещат само около 20 минути, а след това аромата на парфюми се променя и вие не знаете дали наистина този парфюм е същия ... още
На: 2013-12-05 14:43:04 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1402 прегледа
През студените и мрачни зимни дни, много жени залагат на силни и чувствени парфюми , които да им напомнят за топлите летни дни. Зимата е идеалния сезон, когато дамите могат да се насладят на по-тежките аромати, които въпреки неблагоприятните атмосферни условия, запазват интензивността на уханието си през целия ден, без да бъдат прекалено натрапчиви. Подходящите аромати за зимните парфюми биха бил ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X