Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Зов за помощ

Зов за помощ! Да се обединим и помогнем на едно дете да проходи!

Има ситуации, пред които сме безсилни и към тях спадат скъпо лечимите заболявания. За жалост в нашата Родина, затова се говори много, а се прави много малко. Нека да се обединим и да помогнем на Мурат да проходи нормално!

Малкият Мурат има само една мечта - да може да си играе с братчето си - близнак, да тичат и да се забавляват, но за тази цел му трябват крачета.

Неговите родители са стартирали дарителска кампания и се обърнаха към читателите на "Сподели" за помощ.

Здравейте, казвам се Есма и съм горда майка на двама прекрасни сина, моите близначета Мурат и Нихат, които са на 9 годинки.

Двойната радост от чудото на двете ми момчета беше помрачена от ужасната диагноза, която Мурат получи - Детска церебрална парализа.

Сега тя е негова тежка спътница и драстично различава детството му от това на братчето му, а всичко, което Мурат иска е да могат да си играят, да се гонят, да бъде дете, да бъде като Нихат.

Нашата битка с церебралната парализа е ежедневна и непрестанна.

Не мога да опиша, колко е тежко за една майка да гледа рожбата си болна, но аз не губя надежда и няма да се предам.

За съжаление получихме тежък удар – след последния преглед и рентгенова снимка се оказа, че Мурат е със сублуксация на дясна тазобедрена става.

Веднага взехме мерки и с много усилия и помощ успяхме да отидем на преглед в ортопедична болница „Шпайзинг” - Виена, Австрия.

Там ни препоръчаха операция на 3 нива -таз, коляно и ходило.

След нейното извършване, малкото ни момче ще бъде в гипс за период от 6 седмици и трябва да останем във Виена през това време.

Датата на операцията е на 7.05.2018г.

Гледаме на нейното приближаване едновременно с надежда и страх.

Защото силно вярваме в това, че Мурат ще бъде в много по-добро състояние след нея, но нямаме възможност финансово да покрием всички разходи за толкова кратко време.

Затова съм тук и се обръщам към всички вас.

Спешно се нуждаем от вашата помощ!

Моля ви, помогнете ни да направим тази изключително важна операция!

Спешно се нуждаем от помощта ви, защото без вас сме безсилни.

Вярваме, че ще отворите сърцата си за нашето малко слънчице. Всеки дарен лев е от огромно значение за нас, невъзможно е да съберем нужната сума сами!

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-07-22 13:06:06 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2835 прегледа
Зов за помощ: Има моменти в живота, пред които всички сме безсилни и към тях спадат трудно лечимите заболявания. За жалост в нашата Родина, затова се говори много, а не се прави почти нищо. Нека да се обединим и да помогнем на малката Габи да живее! Тя е едва почти на 5 годинки, но съдбата й е отредила да се бори с тежкото заболяване, наречено сколиоза.  Ето, какво пишат родителите на момиченцето молейки за ... още
На: 2016-01-24 09:42:29 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 4469 прегледа
Зов за помощ: На 16.12.2015г. публикувахме Зов за помощ - Нека да помогнем на един българин да живее достойнно - Георги Серафимов! Сега искаме да изкажем голяма благодарност от името на Георги към всички наши читатели и кмета на гр. Каварна - Нина Ставрева, за събраната сума от 10 000 лева. Георги заминава на лечение в Турция, защото му предстои спешна операция. Но, винаги има едно голямо НО ..... сумата за оп ... още
На: 2015-09-01 21:50:23 преди: 3 години / 8 гласа / 33 точки / 1 коментара / 41444 прегледа
Политика: На всички ни е известно как от много години наред властта ухажва ромите. Дават им се всякакви социални придобивки, докато на българите е едно ГОЛЯМО НИЩО! Нека погледнем нещата за майчинството. Една ромка непълнолетна майка на три деца получава : По 100 лева на месец до навършването на 1 година на детето - След първата година тази помощ остава, но под формата на социална помощ, а не помощ за май ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X